(Android/iOS) Echipa de gătit - Chef Roger si jocuri de gatit hack de taste infinite
Mar 14, 2022 6:21:34 GMT
Post by dialezepilbi on Mar 14, 2022 6:21:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Echipa de gătit - Chef Roger si jocuri de gatit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Echipa de gătit - Chef Roger si jocuri de gatit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack de taste infinite ▞▞▞
▞▞▞ Echipa de gătit - Chef Roger si jocuri de gatit 2022 version ▞▞▞
Daca ramai fara bani este greu sa treci mai departe.
Este ok pana la un moment dat. Apoi dacă ramai fara bani este foarte greu sa treci nivelul neavand banii pentru a avea aparaturi atunci cand cand deschizi un nou restaurant. 😡😡
Există o mulțime de reclame, dar uneori nu mă deranjează, deoarece reclamele vă pot ajuta să obțineți viraje suplimentare sau boosturi pentru a vă ajuta să jucați. Jocul este un joc uriaș de gestionare a timpului de gătit, cu o mulțime de niveluri și modalități de a vă îmbunătăți capacitatea de a trece etichetele.
Jocul este cu siguranță grozav, grafica este bună. Un lucru de care nu sunt mulțumit este de upgrade-uri, deoarece costă prea mulți bani și ar trebui să fie în gamă atunci când vedeți prima oară jocul, deoarece va fi un restaurant nou, nu începe upgrade-ul la mai mult de 2.000 de monede, asta e prea mult. . Îmi place să joc jocul și am vrut să termin hotelul, dar în această stare sunt destul de consternat..
Mi-a plăcut să joc acest joc în propriul meu ritm timp de multe luni. Cu toate acestea, după ce am actualizat jocul, acum trebuie să fac o descărcare doar pentru a juca un nivel în Rib Restaurant. Nu atingeți nivelul, descărcați din nou. Deoarece se presupune că am descărcat întregul restaurant, mi se pare extrem de frustrant această întârziere între niveluri! Butonul de descărcare trebuie apăsat de mai multe ori în decurs de câteva ore.
Îmi place acest joc atât de captivant și de curios să deschid și să gătesc celelalte restaurante. 🤩🤩😍😍
Teribil în comparație cu o mulțime de jocuri de gătit de pe Google Play. Ceea ce urăsc este că treci în timp la fiecare nivel. E o prostie. 1 stea pentru acest joc.
Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai Žaid. automat. vky
Distracția și nivelurile nu sunt teribil de dificile. Singurul lucru care nu-mi place este când are loc decorarea, jucătorul nu alege decorul, se face automat de joc.
Excelent până la nivelul 47 al restaurantului de mic dejun la acel nivel, chiar și folosind PATRU ajutoare, nu poți face suficiente puncte pentru a depăși nivelul. Deși apreciez răspunsul, toate echipamentele și chelnerii mei au fost complet modernizate. 345 de puncte nu este atins, punct.
Joc de dragoste, grafice grozave, rețete provocatoare, o mulțime de cadouri și premii! Am așteptat 2 săptămâni să se actualizeze! Care este Întârzierea! Te rog intoarce-te la mine!
Chestiile cu fasole nu funcționează în restaurantul cu plăcinte și fripturi. Imposibil de câștigat atunci niveluri! Raspuns! Nu contează ce am făcut upgrade spot to click nu funcționează!!
Gsme continuă să înghețe conexiunea la internet este 100%
I-am dat acestui lucru 5 stele la început, dar după ce am ajuns la nivelul 80 mi-am dat seama că a fost făcut, așa că trebuie să plătiți pentru a progresa. Prețurile upgrade-urilor devin exorbitante, în timp ce câștigurile sunt cu adevărat scăzute. 6660 pentru upgrade și primești 100 pe joc. Dacă nu este lăcomia companiei, îmbunătățiți prețurile și câștigurile de upgrade.
Nasol trebuie sa stai si astepti o vesnicie sa se incarce...
Curand ce inseamna??? Am aproape o luna asteptand ,imi ocup memoria cu ceva ce nu folosesc ,o sal dezinstalez
Aplicație bună în general, dar unele niveluri sunt prea greu de depășit și, de asemenea, pot vedea tabelul cu recompense zilnice, dar tocmai am primit recompensele zilnice prima dată când m-am conectat. Se pare că există o eroare deoarece intru în joc de mai multe ori pe zi și nu primesc niciodată recompensa.
Acesta este ceea ce joc când mă plictisesc și timpul scutecului mă face să adorm. Aproape că termin tot jocul 3 restaurantul pentru a merge și am terminat.. Mă bucur foarte mult să omor timpul de fiecare dată când îndeplinesc sarcina, acest lucru este bun pentru oamenii cărora le place să gătească și gestionați afacerea în sine, este nevoie de o viteză foarte dificilă și de degete. Jocul uimitor pentru mine îmi dezvoltă puterea și răbdarea.
este cel mai frumos joc ...nu ai cum sa te plictisești merita 10 stele
Îmi place acest joc. Ca de obicei, grafica este buna. Fată drăguță Un tip amuzant mă face să zâmbesc ☺️
E super tare jocul îl ador...îl recomand cu cel mai mare drag💙💙💙
Jocul său foarte bun în mai multe niveluri l-a iubit atât de mult, mulțumesc că ai făcut acest tip de joc. Evaluez acest AAP 4 începe din cauza unei singure condiții, s-a oprit de 5 minute, așa că te rog să argumentezi această problemă, apoi nu evaluez acest AAP 5 speranță. vei înțelege și vei rezolva problema cât mai curând posibil. Mulțumesc încă o dată dezvoltatorului jocului și întregii echipe din spatele lui.
Este un joc bun, dar durează mult timp la încărcare, vă rugăm să remediați această problemă
Acesta este un joc foarte frumos, dar modernizarea articolelor de bucătărie este costisitoare. Acesta este dezavantajul acestui joc. În general, acesta este un joc bun 👍
Joci degeaba nu da nici bani care ii castiga si nici alte misiuni de la nivelul 356 la revedere.
Acest joc NU SE încarcă la fel de repede ca și alte jocuri de gătit, voi dezinstala, motivul fiind că durează cinci până la zece minute pentru a putea juca efectiv acest joc.....NU MERITA descărcat.
Joc foarte distractiv. Sunt doar la primul restaurant, dar sunt la nivelul 15. Până acum nu am observat probleme. Ucigaș de timp grozav, recomand
Când trebuie să-mi scriu numele , nu-mi apare tastatura
Mi-a plăcut foarte mult jocul. dar as vrea sa pot alege singur interiorul. și am terminat deja toate nivelurile, când va fi următoarea actualizare?
Când vor fi mai multe niveluri? Am terminat toate restaurantele. Mi-a plăcut jocul, așa că mi-ar plăcea dacă s-ar adăuga noi niveluri!
Cooking Team îți menține mintea în funcțiune tot timpul. Îmi place asta la joc, dar îmi doresc să poți obține mai multe stele la un moment dat.
chifla
Nu pot acorda cinci stele pentru că acest joc nu se poate încărca fără date pe telefonul meu și nu pot juca offline.
Imi as
Candy Crush Saga Ajanviete crat
Jocul este distractiv, dar jocul te minte, îți spune că îți va oferi cinci vieți dacă distribui pe Facebook Am distribuit pe Facebook și nu mi-a dat nimic, așa că fii conștient de publicitatea falsă
În a treia cameră, sarcina nu se va finaliza ca dialog între blocuri de personaje. Am încercat să apăsați butonul săgeată în mod repetat, am ieșit și am intrat în joc de 3 ori, pare a fi o eroare. Nu există loc în care să înregistrezi asta decât aici. Practic, nu pot avansa în joc de aici înainte, deoarece este singura sarcină de pe listă care trebuie finalizată
Este cel mai tare joc ever
Nu știu de ce, când joc jocul, mi se pare greu să aleg mâncarea și să pierd jocul de multe ori! Se pare că ecranul meu are o problemă. Dar nu este. Este jocul. Se întâmplă când actualizez jocul. Vă rog să improvizați
Jocul este plăcut și distractiv de jucat, dar de ce nivelul meu de pește a refuzat să se deschidă de ore în șir acum am fost pe el, vă rog, băieți, ar trebui să faceți ceva în privința asta
Este un joc bun și provocator, chiar și bine a făcut o familie
요리 팀-요리사의 로저 레스토랑 게임 아케이드 zgt
Distracție până acum. Ar fi bine dacă ați alege elementul de renovare, culoarea, stilul etc.
Acest joc are potențial. Grafica trebuie îmbunătățită. Animația este prea lentă.
Am încercat să fac upgrade la bucătărie, dar nu se descarcă. Am așteptat o oră, nu descărcarea, nu este o prostie și, de asemenea, îmi irosesc prețiosul timp 😡😡😡😡😡😡😡😡
Butoane prea greu de apăsat, comanda merge către persoana neintenționată. Dacă un joc este ritmat, nu vei câștiga niciodată. Este imposibil.
Iubește acest joc ..nu există nicio adăugare ..
Salutare jucători și dezvoltatori ai acestui joc! În primul rând, vă mulțumesc pentru că la fel ca aceste jocuri de restaurare, alte jocuri aveau doar jocuri de tip Jewels Saga și nu îmi place și acesta are unul de gătit. Deci, mulțumesc mult pentru asta. Și în acest moment nu mă confrunt cu nicio problemă dacă vor fi probleme în viitor, cu siguranță le voi împărtăși cu voi toți.
Cooking Team - Kokin Roger-ravintolapelit Pelihalli pkv