Post by dialezepilbi on Mar 14, 2022 6:15:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle Ark ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle Ark IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć wszystkie hacki ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle Ark 2022 version ▞▞▞
Puzzle Ark Παιχνίδια ρόλων oikn
to takie wolne tempo. Napraw kontrolę i niespójny interfejs użytkownika.
Pięknie wykonane, dobrze ułożone. Po prostu nie przykuło mojej uwagi
pozwól mi pobrać, a następnie „niedostępne w regionie” Mogę zmienić swoją stawkę, kiedy będę mógł w nią zagrać
Dobrze
Myślę, że to martwa gra. Ostatnia aktualizacja miała miejsce w kwietniu 2019 r. Kiedy kontaktujesz się z pomocą techniczną, daje ona ogólne odpowiedzi botów. Ta gra była super fajna, ale twórcy po prostu pozwolili jej umrzeć. Wiele blokad drogowych uniemożliwia starszym graczom postęp. Puhleasee. Jeśli ta gra jest martwa, to już ją wyciągnij. Nie pokładaj nadziei w powtarzaniu zadań. Wstydź się deweloperów. Wstyd. Na. Ty.
niesamowita świetna gra, moje dziecko bardzo chętnie gra w tę grę
W jaki sposób twórcy tej gry są powiązani z twórcami mobilnych legend, bo widzę niektóre zasoby w ml?
świetna gra. ćwiczę mój mózg. gacha jest w porządku. łatwo zdobyć walutę premium. dev jest hojny. jednostki można ulepszać, więc nie ma znaczenia, czy mamy jednostki niższej rangi.
Jest to zabawna koncepcja małej gry, z wyjątkiem tego, że ciągle się „zamraża”. Działa tak wolno na moim telefonie, że po prostu nie jest fajnie grać.
Myślę, że twórcy zapomnieli o tej grze Ostatnia aktualizacja 2 lata temu
To dobra gra i naprawdę mi się podobała. Ostatnia aktualizacja natychmiast zawiesza się na moim telefonie i okazuje się, że nie tylko ja jej doświadczyłem. Wyświetla mi komunikat „CLIENT_ERROR” za każdym razem, gdy próbuję otworzyć nową funkcję. Mam nadzieję, że naprawisz to dla wszystkich, abyśmy mogli dalej grać w tę grę. Nie chcę stracić moich postępów. Potrzebujesz mojego numeru identyfikacyjnego? Nie mogę go znaleźć, ponieważ nie mogę nic kliknąć i zmusza mnie do kliknięcia nowej funkcji „podstawowej”. Rozwiąż ten problem jak najszybciej.
Dobra gra iw ogóle. Ale jedno, nie jestem pewien, czy jestem idiotą, aby mój zespół 7900 power team dostał kilka razy rekt przez 5000 power NPC, czy balans gry to tylko poziom Dark Soul.
KOCHAM TO!!! proszę dodaj więcej charakteru! i jest błąd, kiedy gram, nie mogę dostać kryształu, proszę go naprawić.
Gra jest naprawdę dobra, ALE wymaga poprawy.. Ci niewykorzystani bohaterowie, mając nadzieję, że uda nam się ich sprzedać i zdobyć zasoby, zasoby są zbyt ograniczone. Rozdział 7 (ostatni boss) jest zbyt trudny do ukończenia (trudno awansować bohaterów z powodu ograniczonych zasobów, a etapy są trudne). Jak mamy się dobrze bawić z grą? Jeśli wszystkie etapy zostaną wyczyszczone z 3 gwiazdkami, nie ma sensu robić tego ponownie, ponieważ nic z tego nie dostajesz. Mam nadzieję, że uda nam się zdobywać karty losowo etapami, a nie tylko kupując skrzynię. Myślę, że to by było zabawne.
Bardzo podoba mi się ta gra, ale chcę też zresetować moją grę i zagrać w nią od początku. Czy mimo to mogę to zrobić? W jaki sposób? Dzięki! Dodano: Aktualizacja sprawiła, że skrzynia jest droższa. Myślałem, że to tylko 900.
Wydaje się opuszczony, wymaga aktualizacji. Moja gra ma teraz problemy z grafiką.
Dlaczego musiałeś zrujnować idealnie dobrą grę? Uwielbiałem grać w tę grę, dopóki aktualizacja nie osłabiła wszystkich moich bohaterów. Miałem świetny zespół, a teraz nie jest to nawet blisko siły, jaką była wcześniej. Właśnie grałem na poziomie, na którym zalecana moc wynosiła około 2500. Moja moc wynosi około 6600 i miałem z tym trudny czas i dostałem tylko dwie gwiazdki! Jeśli ta gra nie wróci do starej mechaniki, nie wydam na nią ani grosza. EDYCJA: Wysłałem e-mail, ponieważ Sklep Play nie pozwala mi tutaj całkowicie odpowiedzieć ze względu na ograniczenia miejsca.
Najważniejszą rzeczą, jaką zauważyłem w grze, jest to, że dostajesz dużo dodatkowych kart i tak naprawdę nie ma z nimi nic wspólnego poza ulepszeniem i umieszczeniem ich w slocie 2 lub 3, a boss jest o 5 poziomów wyższy niż reszta bitew. Mogę z łatwością przechodzić przez poziomy moimi postaciami, aż dostanę się do bossa, a potem muszę dużo ulepszyć, aby go pokonać. Wiem, że szefowie powinni być twardzi, ale wydaje się to niezrównoważone. Biorąc pod uwagę poprzednie etapy i to, jakie są łatwe.
Aktualizacja recenzji: obniżam recenzję z 4 do 2☆. To prawdopodobnie najgorsza aktualizacja, jaką widziałem w grze. Najpierw podnoszą cenę 10× summon do 1500 z przyzwoitej ceny 900 klejnotów. Po drugie, usunęli część animacji podczas robienia superumiejętności, teraz gra wygląda tak nijako i ogólnie. Nie jest to dobry sposób na przyciągnięcie graczy, którzy będą wspierać Twoją grę. Deweloperzy muszą przejść lekcje marketingu i rozważyć inne podejście, ponieważ ostatnia aktualizacja poszła nie tak.
gra całkiem nieźle, ale nadal mam problem, niektóre karty, które mam, są podobne i pamiętam, że kiedyś je łączyliście. Już tego nie widzę, czy zamierzacie to przywrócić, czy próbujecie czegoś nowego ??
Bardzo potencjalna gra bardzo mi się podobała. Dodaj więcej uroczych bohaterów. Dodać do równowagi wszystkie etapy. Tak trzymaj Dzięki...
Puzzle Ark Ролеви shb
Kiedy będzie dostępny następny rozdział? Skończyłem już z rozdziałem 8
Czekam na więcej poziomów.... Większe szanse na ulepszenie postaci...
Gacha ciężki i zapłać, aby wygrać.
Uhh... szybko się znudzisz, potrzebujesz czegoś świeżego. Dodatkowo powinieneś naprawić system gacha lub system nagród. Czemu? na 50 otrzymuję tylko 1... 4* nie 5*, a zdobycie diamentu jest cholernie powolne, kiedy zacząłeś tkwić w kampanii. więc napraw jeden z nich.
przyjemny.
tylko gra .mobile bitwa naziemna blitz najlepszy serwer moba .plez otwarty
To cieszy!
Dobra gra, choć z pewnymi błędami, ale fajnie się w nią gra. Mam nadzieję, że twórcy dodadzą system znajomych, abym mógł grać z moimi przyjaciółmi; )
Mamy nadzieję na więcej treści i aktualizacji!
Gra jest zbyt ogólna. Rozgrywki były lepsze w starszych grach. Postacie są urocze, ale to wciąż trochę nijakie. Zagrałbym trochę dłużej, gdybym mógł pominąć samouczek.
Dobrze, dodaj więcej codziennej aktywności, proszę
Fajna gra, ale za dużo klikania na różne rzeczy.
Zmarnuj nagłą grę w książki
to była tak trudna gra. utknąłem w rozdziale 7 te kamienne monety są trudne do pokonania z blokiem 4 proste kolory doładowania.
Puzzle Ark Lomu spēles kzh
Gra jest fajna. Ma świetną grafikę. Czy mógłbyś umieścić przycisk resetowania dla każdej części? Mam na myśli nową część dla innej formacji bohaterów. Trudno jest awansować nowych bohaterów, jeśli nie ma już części, w której możemy zdobyć monety i mikstury do podnoszenia poziomu. Ale i tak świetna robota.
Niedostępne w Australii
Puzzie arka
nieprofesjonalne do odpowiedzi.
Puzzle Ark ロールプレイング lexg
Dirty Couple Games - Naughty تفریح bjvv
Aktualizacje są punktem wyjścia do potrzeb. Najlepsza gra meczowa w sklepie.
Myślę, że fajnie się z nim bawić
nudne, liniowe i bezsensowne.
Gra musi rozwiązać problemy z równowagą mocy. Jeśli moja drużyna ma moc 17 000, a poziom zaleca 11 000, nie powinno to być dla mnie absolutnym ubojem, kiedy spróbuję. Granie w tak prostą grę jest niesamowicie frustrujące. Usunięcie limitów z misji z punktami talentów znacznie poprawiłoby wrażenia, ponieważ pozwoliłoby mi skuteczniej wzmocnić mój zespół. Czasowe elementy gry nie sprawiają, że jest to zabawne.
Puzzle Ark ロールプレイング fzz
świetna gra, ale proszę dodaj więcej rozdziałów.. już kończę rozdział 1 do rozdziału 8 z idealnymi 30 gwiazdkami w każdym rozdziale..