Post by dialezepilbi on Mar 14, 2022 6:06:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Froglike: The Frog Roguelike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Froglike: The Frog Roguelike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط مولد کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Froglike: The Frog Roguelike 2022 version ▞▞▞
Mech Arena Aksiyon wbrs
دوستش دارم! بازی بسیار زیبا و سرگرم کننده برای صرف زمان
این بازی بسیار سرگرم کننده است و سبک هنری فوق العاده ای دارد و تبلیغات اجباری ندارد و من این بازی را خیلی دوست دارم از شما برای ساخت این بازی بسیار توسعه دهنده متشکرم
خیلی خوبه ولی میتونه بهتر باشه مثلا دشمنا رو بهتر میکنن مرحله غول
بسیار خوب، دقیقاً همانطور که توضیح داده شد و دارای یک برداشت سرگرم کننده از ژانر روژ است.
پوگرز🥶👌
بازی سبک آرکید. فی نفسه بد نیست اما برای من جالب نیست.
راستش من در مورد نصب آن مطمئن نبودم زیرا هیچ نظری نداشت، اما آن را دوست دارم. انیمیشن زیبا و یکپارچهسازی بامزه است، یک خط داستانی دارد، اما خیلی مهم نیست، شاید من فقط کند هستم، اما در واقع گاهی اوقات یک چالش است. بنابراین بله، من قطعاً توصیه می کنم این بازی را امتحان کنید
بازی خوبیه من مشکلی باهاش نمیبینم این مانند یک بازی از نوع روژلی/گلوله جهنمی است و هرگز قدیمی نمی شود.
Froglike: The Frog Roguelike Arcade cft
گیم پلی و هنر بسیار زیبا. من دوست دارم که در برنامه تبلیغات زیادی وجود نداشته باشد.
من به دنبال یک بازی ساده قورباغه بودم و یک تجربه کامل را کشف کردم که سرگرم کننده و جذاب است، موسیقی فوق العاده است!
باور نکردنی خوب ساخته شده است. عالی <3
بازی فوق العاده جذاب! روشی فوق العاده سرگرم کننده برای گذراندن مدتی زمان بدون هیچ سرمایه گذاری زمانی عمده. عدم نیاز به وای فای یا داده یک مزیت بزرگتر است.
بازی عالی! قفل های سرگرم کننده و طراحی زیبا
مثل سرخابی نیست
عاشق این بازی خیلی ممنون از بهترین تجربه زندگیم. هنر شگفت انگیز لوگوهای زیبا سرگرمی زیر آفتاب رابرت شموبرت
این بازی تمام وقت آزاد من را می خورد وقتی که من نمی توانم فقط در خانه بنشینم و فقط از بازی لذت می برم.
این یک بازی زیبا و سرگرم کننده است که برای سرگرمی های کوتاه قورباغه ای مناسب است. اگر دستگاه جدیدی تهیه کنید، آیا راهی برای انتقال پیشرفت وجود خواهد داشت؟
گیم پلی ساده و سرگرم کننده عاشق سبک هنری و انیمیشن ها. کاش می توانستم برای حذف تبلیغات هزینه کنم.
بازی عالی چیزی که من از دست میدهم اجرای بازیهای Google Play با دستاوردها و عمدتاً تابلوهای امتیازات است. امیدوارم به زودی اضافه شود این یک ستاره دیگر برای شما به ارمغان می آورد.
خوب، چنین بازی خوبی، حالت های بازی بیشتری ممکن است اضافه شود؟
گرافیک باور نکردنی، بازی منحصر به فرد عالی که هرگز در هیچ جای دیگری ندیده ام. منفجر شد!
بازی زیبا، گرافیک زیبا. اکثر پوسته ها را باز کرد. توضیحات ماموریت پوست می تواند کمی واضح تر باشد.
گرافیک سرگرم کننده، هوشمندانه و زیبا. بازی خوب.
انیمیشن یکپارچهسازی با سیستمعامل پیکسل جالب. جذاب و به طرز جالبی چالش برانگیز.
گیم پلی بازی فوق العاده بود، اما هر بار که بازیکنان شکست می خوردند، نیاز به تصادفی سازی در هر سطح دارد.
چه بازی کوچک شیک و سرگرم کننده ای. ایده آل برای یک دور سریع یا برای برخی از سرگرمی های طولانی. خوشحالم که اینو پیدا کردم
بازی به طرز آزاردهندهای سخت است، شما میتوانید هر بار فقط یک پاور را بالا نگه دارید و آنها واقعاً آنقدر ارزشمند نیستند.
بهترین بازی مستقل تا به حال
این یک نوع بازی سرگرمکننده با قورباغهای است که از قورباغهها خوشش نمیآید، البته مردم به جز فولاد دوست دارند. تنها شکایت واقعی این است که آنها به شما نمی گویند که اقلام تا به حال چه کار می کنند، فکر می کنم، شما باید از آنها استفاده کنید تا بفهمید چه چیزی خوب است، اما خوب است بدانید که کالای شما قرار است چه کاری انجام دهد. و به غیر از آن، فکر میکنم این یک بازی بسیار سرگرمکننده است، مطمئناً برخی چیزها احتمالاً باید اصلاح شوند، اما واقعاً همین است
خیلی بازی خوبیه و اسکین ها رو دوست دارم ادامه بده.😋
بازی بسیار سرگرم کننده و سریع. آیا این یک قورباغه نیست؟
جلا داده شده و خیلی سنگین نیست
گرافیک عالی، واضح است که کار و عشق زیادی روی آنها گذاشته شده است. از نظر گیم پلی گاهی اوقات دیدن آنچه در جریان است سخت است. در کل بازی عالی!
پیچ و تاب سرکش عالی روی frogger به مدت 10 دقیقه در حال پخش بود و قبلاً قلاب شده بود. تعجب می کنم که آیا پیشرفت داستانی وجود دارد؟
من عاشق این بازی هستم. من فقط انجام می دهم. این یک بازی منصفانه و ساده با محیطی رنگارنگ، موسیقی گرم و لذت بخش و شخصیت های دوستانه است! این همه آن چیزی است که من در یک بسته آبی خاکی می خواستم و آن را می پرستم.
بازی عالی. به خوبی برنامه ریزی شده است و تا کنون هیچ اشکالی وجود ندارد! خوشحالم که به بهترین پخش کننده ی توییچ، froggy گوش دادم و این بازی را دانلود کردم! 10/10 توصیه می کند. قورباغه ها واقعا عالی هستند
سرگرم کننده و اعتیاد آور! روژ را دوست دارم و نمیتوانم منتظر بمانم تا ببینم این چگونه تکامل مییابد! :دی