(Android) Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games αυξήσει το hack χρυσού
Mar 14, 2022 5:56:54 GMT
Post by dialezepilbi on Mar 14, 2022 5:56:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αυξήσει το hack χρυσού ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι.. Γεια, είμαι abhini ...Έχω μπερδευτεί λίγο με το geme been so good .bye .....
Όταν ξεκινάς για πρώτη φορά να παίζεις το παιχνίδι είναι εύκολο, αλλά μετά γίνεται πιο δύσκολο όσο περισσότερο πας.
Goat Simulator Waste of Space Simulacijske igre thv
♥️♥️♥️♥️♥️
Αυτό το παιχνίδι είναι απολαυστικό στην αρχή, αλλά έχω κολλήσει στο lvl 62. Παρακολουθήστε πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά δεν μπορούσα να περάσω σε αυτό το συγκεκριμένο επίπεδο λόγω της δυσκολίας και είναι αδύνατο να βάλετε τους πελάτες στο επιθυμητό χρωματικό δωμάτιο επειδή κάποιος εξακολουθεί να απασχολεί το. Θα έδινα αυτό το 5 αν δεν ήταν για τη δυσκολία του παιχνιδιού
Μέχρι εδώ καλά. Περιμένω να ανοίξει η λειτουργία πτήσης. Είναι ένα προκλητικό παιχνίδι και πολύ διασκεδαστικό. Θα έδινα 5 αστέρια, αλλά η αναμονή για το άνοιγμα των επιπέδων μπορεί να είναι απογοητευτική. Από την άλλη πλευρά, εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να συλλέγετε αντικείμενα μέσω διαφημίσεων ενώ περιμένετε, ώστε να μπορείτε να στοιβάζετε ενισχυτικά, πετράδια και χρήματα.
Έχω δοκιμάσει 3 παιχνίδια "ξενοδοχείων" που έχω δει σε πρόσφατες διαφημίσεις. Κανένα δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που διαφήμιζαν και είναι το ίδιο παιχνίδι. Γιατί να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι και μετά να διαφημίσετε κάτι εντελώς διαφορετικό; Δεν εκτιμώ τα ψέματα. Απεγκατάσταση. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε αυτό.
Αυτό είναι πραγματικά ένα παιχνίδι 5 αστέρων, ωστόσο.. Λοιπόν, παίζω το και φτάνω στο σκάφος και δεν πάει άλλο παρακαλώ διορθώστε το, μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά θέλω να προχωρήσω παρακάτω..
Τέλεια μέχρι να φτάσετε στο 3ο ξενοδοχείο και κάθε αναβάθμιση αρχίζει να κοστίζει μπλε κρύσταλλα. Αυτά δεν είναι σχεδόν καθόλου διαθέσιμα εκτός και αν τα αγοράσετε. Θα σας πάρει ΩΡΕΣ για να ξύσετε αρκετά ακόμα και για μία μόνο αναβάθμιση. Τι ντροπή για άρπαγμα χρημάτων. Τίποτα χειρότερο από ένα παιχνίδι που σε παρασύρει και μετά όταν εθιστείς σου λέει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις αν δεν πληρώσεις.
Πότε θα ανοίξει το νέο ξενοδοχείο, τα τελείωσα όλα καλό παιχνίδι Ευχαριστώ
Είναι καλό, αλλά τα επίπεδα είναι λιγότερα. Κάντε αυτό το παιχνίδι ατελείωτο παιχνίδι
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι, είναι πολλά επίπεδα για να ολοκληρώσετε πριν προχωρήσετε στο επόμενο, αλλά αξίζει τον κόπο μέχρι στιγμής
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζετε, όχι πολύ μακριά, αλλά θα ενημερωθεί ξανά πολύ σύντομα.....
Χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανοίξουν νέα ξενοδοχεία. Πότε θα ανοίξει το επόμενο ξενοδοχείο.
Είναι ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι 😀😀. Σας συνιστώ να το δοκιμάσετε
Πόσο καιρό έχω να περιμένω για το επόμενο ξενοδοχείο. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω βαρεθεί να περιμένω στο επίπεδο 40 για το επόμενο ξενοδοχείο. Κρίμα αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα
2 λεπτά μετά το παιχνίδι και κάνει λάθος 🤬
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, δεν έχει ασανσέρ.
Ένα από τα πολλά που έχουν ενταχθεί στο εξάνθημα αυτών των παιχνιδιών από το Hotel Mania. Υποθέτω ότι δεν υπάρχει copywrit στα παιχνίδια καθώς όλα είναι σχεδόν πανομοιότυπα ακόμα και στο σενάριο. Ωστόσο, αυτό είναι εφικτό και είναι δυνατό να παίξετε δωρεάν, χάρη σε γενναιόδωρες ποσότητες πολύτιμων λίθων και σε μετρητά στο παιχνίδι. Η μόνη μου κριτική θα ήταν ότι είναι "υστερεί" ειδικά όταν βάζω επισκέπτες σε δωμάτια. Διαφορετικά θα έδινα 5 αστέρια.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι εύκολο και μου αρέσει που παίρνετε τόσα πολλά πετράδια το μόνο πρόβλημα είναι ότι τελειώνω πριν είναι διαθέσιμη η επόμενη αναβάθμιση. Μιλήστε το παρακαλώ ετοιμαστείτε για το επόμενο επίπεδο.
Είναι διασκεδαστικό και νοσταλγικό για μένα που μεγάλωσα παίζοντας παιχνίδια dash click, αλλά σοβαρά πάρα πολλές διαφημίσεις. Δεν είμαι ο τύπος που παραπονιέμαι πολύ για διαφημίσεις, θέλω να υποστηρίξω και εγώ, αλλά μια διαφήμιση εμφανίζεται αυτόματα μετά την ολοκλήρωση ενός επιπέδου, ενώ εξακολουθεί να λαμβάνει μια προσφορά να διπλασιάσει τα νομίσματα παρακολουθώντας περισσότερες διαφημίσεις; Αυτό είναι λίγο υπερβολικό. Επίσης, παρατηρώ ότι αρκετές φορές υπήρχαν διαφημίσεις που προσπάθησαν να εμφανιστούν στη μέση του παιχνιδιού! Είμαι καλά με τις διαφημίσεις, αλλά σας παρακαλώ να τις κάνετε πιο λογικές.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά έχω κολλήσει στο 5ο ξενοδοχείο. Τελείωσα το επίπεδο πριν από μήνες, αλλά δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα νέα επίπεδα. Μπορώ να δω ότι υπάρχει μια νέα έκδοση του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορώ να το φτάσω. Προσπάθησα να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Οποιεσδήποτε προτάσεις?
Είναι πραγματικά ενοχλητικό να διαγράφεις την κριτική μου αντί να διορθώνεις το παιχνίδι σου, είσαι πραγματικά φρικτός
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Phiêu lưu apj
Παλιά διασκέδαζε πολύ ΑΛΛΑ τώρα υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Κάθε γύρος παιχνιδιού θα έχει διαφημίσεις και αυτό που τον κάνει χειρότερο, δεν μπορεί να παραλειφθεί. Πρέπει να περιμένουμε να τελειώσουν οι διαφημίσεις. Το b4 μπορεί να συνεχίσει το επόμενο παιχνίδι. Προσπάθησα να παίξω 3 γύρο n πραγματικά με εκνεύρισε περιμένοντας να τελειώσουν οι διαφημίσεις. Θα απεγκατασταθεί εάν οι διαφημίσεις συνεχίζονται σε κάθε παιχνίδι. KIV.
Ωραίο παιχνίδι. Αλλαγή αναθεώρησης λόγω αναδυόμενου ανοίγματος "διαφήμισης ενότητας" που κολλάει στο παιχνίδι και δεν μπορείτε καν να κλείσετε το παιχνίδι καθώς απλώς κολλάει.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Phiêu lưu jxq
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Avventura eohn
Νομίζω ότι πρέπει να προσθέσετε περισσότερα πράγματα στις αναβαθμίσεις και μερικοί ακόμη σερβιτόροι θα πρέπει να είναι εκεί.
Μου θυμίζει την παλιά Nintendo. Μου λείπει η απλότητα.
Δεν μου αρέσει ΔΕΝ μου αρέσει αυτό το παιχνίδι θα του έδινα 0 αστέρια
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό μου αρέσει τόσο πολύ
Παιχνίδι εκτός σύνδεσης yg seru....sayang karakter gak bisa diubah
Δεν υπάρχει μεγάλη πρόκληση για μένα. Σε επαναλαμβανόμενο
Γιατί απλά σκέφτηκα ότι το παιχνίδι με το ασανσέρ του αντιπάλου και δεν ήταν έτσι δεν είναι φόβος
Δεν υπάρχουν διαφημίσεις τέλεια εύκολα απλά επίπεδα το λατρεύω απλά κάντε μια προσπάθεια θα το συνηθίσετε
Hôtel de rêve: Directeur d'hôtel, Simulation de Aventure uhq
Πραγματικά ωραίο παιχνίδι θα το συνιστούσα 👌
Τελειοοοο